Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /var/www/bogcoach.dk/lottefarranlee.dk/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 4566
Hvad er BodyTalk | Kropsterapeut Roskilde København
Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/bogcoach.dk/lottefarranlee.dk/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Hvad er BodyTalk?

Hvad er BodyTalk?

Bodytalk er et simpelt, blidt og sikkert sundhedssystem der hjælper alle kroppens dele til at tale sammen igen.

Kroppen har en medfødt visdom og der kan heale sig selv. F.eks. når vi skærer os selv, finder kroppen selv ud af heale såret, på samme måde kan den via Bodytalk få opmærksomhed til de dele der har glemt at tale sammen og der kan derefter opnås balance.

Alle systemer, celler, atomer i vores krop er konstant i kommunikation med hinanden.

Når vi lever et stressfyldt liv, eller ikke er i kontakt med vores krop og det vi mærker er godt for os, opstår der ”knas” på disse kommunikationslinier. Vi kan derfor igennem Bodytalk genetablere kommunikationen så der igen er klar linie. Kroppens medfødte visdom vil balancere dem og heale sig selv på alle niveauer, når vi blot gør opmærksom på hvem det er der skal tale sammen igen.

BodyTalk er godt for rigtig mange ubalancer. Følelsemæssigt, som angst, ked af det hed, sorg m.m.. Sjæleligt som ikke at føle meningen med livet, at du ikke føler du er på den rigtige sti. Fysisk hvis du har smerter, allergier m.m.

Sessionerne er altid kombineret med samtale og coaching så du bliver bevidst om dit liv og de vaner du har bygget op.

Kontakt mig

Her!

Hjernebarksbalance